snart har jag vant mig

Förlåt, jag har ännu inte riktigt vant mig vid att se mitt namn i tidningen. Så här ser det ut, och eftersom jag vet att ni är sjukt intresserade av att se just mitt namn i tryck (....) bjussar jag frikostigt på några bylines. Min bildbyline ska dock bytas ut. Fick ett mail från redaktionssekreteraren att jag omgående skulle boka tid hos fotografen. Well, jag örstår varför. Någon som kan ge frisyrtips som är värdig en sådan petite bild?

Slänger även in n bild på sakerna ur presentpåsen som jag fick på mässan. Ett ljus, linneservett (som kan fungera som liten duk om man har tillräckligt mycket fantasi), knäckebröd och en tiny burk med hjortronmarmelad. Inte jättemycket, men mycket trevligt. Att jag sprang runt med en presslapp runt halsen fick  utställarna att bli extremt tillmötesgående. De trugade på godis, kakor och kolsyrad dricka. Även om jag inte var superintresserad av allt, tackade jag och tog emot. Ser fram emot fler mässor!

Nu ska jag ta hänga upp tvätt, fixa ordning rummet och ge mig ut på stan. Nummerlapp ska hämtas på Östermalm. Kroppen ska få sig en lätt genomkörare på gymmet. Därefter väntar laddning hemmavid. Inget klubbande i natt med andra ord. Äh, det blir party så det räcker imorgon!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback