av två ting väljs det tredje

För ett par veckor sedan hade Fia födelsedagsfest. Några av gästerna hade kommit enda från Karlskrona. Det är inte närmaste väg, vill jag lova! Jag gjorde mitt bästa i sann visa-stan-anda. Planerade i flera minuter för att presentera de bästa klädbutikerna och skoaffärerna. Funderade vart parfumerna doftar mest och cafeet där latten har just den där aromen, Men när jag föreslog med all shoppingglädje man kan uppbringa, fick jag inte riktigt de reaktioner jag förväntat mig. De ville, hör och häpna, hellre kolla i musik och filmbutiker. Man kommer till Stockholm och struntar i allt vad mode heter för att spana in cd-fodral. Nä, jag förstår det inte heller... Men det så klart, alla kan ju inte älska kläder lika mycket. Nu kan jag dessutom adresserna till några av stans bästa skivbutiker. Någon som är intresserad att hänga på nångång?

Nä, nu är det dags att göra sig iordning för i kväll. Du får veta allt värt att veta om några timmar. Tills dess, glid i frid.

Kommentarer
Postat av: LadyM

Ja det är den jag menar!! Jag vet inte hur jag ska få ihop det..man behövde ju inte göra kollage men jag antar att det är en stor fördel om man gör det :/ Vill dock ha den bruna, lila är inte riktigt min färg..
Angående det du skriver, kan ju beror på att det är mycket billigare med filmer coh skivor i stan än på mindre orter,d et är snordyrt! men visst, klart man vill kolla kläder också :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback