ladies club. Typ

Nu kan solen minsan stråla utanför fönstret! Annat var det i helgen då man hade all tid i världen (nja, nästan i alla fall) att njuta. Istället ven isvindar runt knuten. Inte ens brasan i Vasaparken på Valborg hade vett att värma en. Frös stort sett hela kvällen. Det som dock värmde, om än invändigt, var musiken. Gospel, manskör, barnkör. Me like.

Är dessutom med i en mycket exklusiv klubb; Ladies Club Stockholm. Det har blivit alldeles för mycket bio, popcorn och planlös vandring i diverse butiker i stan. Istället ska vi gå på museum, teater, musikal och äta gott. Låter som en ganska bra idé tycker jag. Och om dettta inte var nog. Femton pinglor stoltserar sig även med pikétröjor med loggan tryckt. (Ja, den är rosa.)

Det var nog det. Slutar jobbet snart. Ska prova på ett nytt SATS i dag, Fridhemsplan. Core 30 min samt löpband. Känner mig pigg i dag, hoppas det flyyyyter fram! Ska möta allra käraste syster med kompisar vid Västermalmsgallerian kvart i sju. Dags för cellgrupp igen. Det var länge sedan sist... skoj och träffa dem igen.

In the name of Him who´s the Highest of all.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback