en salig mix av smått å gott

Jag har en mixer! Efter månader av glanande i olika butiker, jämförelser på Net on Net, Pricerunner och i Råd och rön har jag nu en alldeles egen. Och det gick bra mycket enklare än vad jag trodde; Jag fick den. Bara så där, helt och hållet gratis och knappt använd! Låter det märkligt, som om Father Christmas him self levererat en i julstrumpan? Tja, en liten likhet finns det! Även om min syster inte riktigt kvalar in i samma kategori som hans rondör eller skägg, uppenbarade hon sig lika oväntat som tomten.
”Jag har en sak till dig”,
log hon och räckte fram en stor påse med en tung låda. ”Till mig…” lyste jag och petade med pekfingret på tejpbitarna. Jag vet att man inte gör så mitt framför givaren. Inte när man vill verka cool och oberoende och allt sånt i den stilen. Men tänkte (samtidigt som jag höll på att tugga mig igenom plasten) att hon känner mig lika bra som jag själv gör. Alltså spelar det ingen som helst roll om jag nu skulle låtsas som om jag var måttligt nyfiken. Insvept i tylliknande papper (gjort med kärlek, naturligtvis) låg den; silvrig och rejält med plats för att smosha ner halva fruktdisken! Mitt i nu- kan- jag- göra- smoothies- varje- dag- yran, kom jag på att jag också hade ett par presenter till henne! Jag vet att hon tycker om Pilgrim och ramlade över ett halsband och ett par örhängen i Göteborg. Naturligtvis skulle hon få dem! (kände mig nästan som den goda systern ett tag) Se där, presenter åt båda hållen. Mer rättvist än så kan det inte bli ;)

Kommentarer
Postat av: JoHo

Smoothies varje dag RULES! Joris och jag äter smoothies till frukost kanske 6 dar i veckan... jag tröttnar aldrig :) (och nu efter några dagar i Italien känns det SÅ härligt med FRÄSCH frukost!)

Postat av: Jane

Åh, jag har också letat efter en i flera flera månader!! Jag vill också ha!!! :)

2008-10-03 @ 14:09:35
URL: http://felicitastraining.blogspot.com
Postat av: ruth

joho: visst känns det bra! :D



jane: be din syster snällt?

2008-10-04 @ 14:18:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback