go hard or go home

Jag hade förberett mig på en tokjobbig spinning med Terese imorse. Till min förvåning gick de 45 minuterna inte bara fort utan även riktigt bra! Kom upp i puls och jobbade hela varvet runt. (som jag fått inpräntat att man ska göra. Med fötterna alltså: trycka-dra-trycka-dra...) Tror minsan att vilochocken igår gjorde susen. Träningsvärken torterar mig mindre idag men sitter fortfarande fast i hamstrings och vader. Det var lite småknixigt att ta mig nedför trapporna och att stå upp och cykla. Ähhh...säger som det står på Pumas sida; Go hard or go home. Fanns således inte en chans att jag skulle ge upp!

Nu sitter jag på jobbet och skriver prioriteringslistor. Rackans vad agendan är knökfull den närmaste månaden. Har dumt nog tagit på mig alldeles för många uppgifter. Bland annat ska fem frilansartiklar skrivas (med allt vad reserach, intervju och slit- i- håret- efter- perfekta- formuleringar innebär) Systers bröllopshäfte ska layoutas intill perfektion, träningsresa ska förberedas, genomföras och skrivas. Slutföra alla projekt på nuvarande jobbet och fixa saker till nästa. Dessutom ska träning, socialisation med vänner och sömn hinnas med. Funderar starkt på att börja med intravenös näring så jag slipper ta tid att laga matlådor och tiden det tar att äta dem.
Men inget är omöjligt! Prioritering, diciplin och stenhårt jobb är säkra medel för att lyckas.

Yeah.

Go hard or go home.

Kommentarer
Postat av: Julia

hej! :) är du intresserad av en ny bloggdesign? du får självklart välja själv hur den ska se ut :) kolla min blogg under kategorin "bloggdesign" längst upp, eller mejla mig om du är intresserad!
ha en bra dag :)

Postat av: Mela

Åh, jag kollade ju efter dig och Jane imorse på Zenit (jag dök upp när spinningen var slut - tidigt nog för sjusovarfröken). Men no luck (min ögonoperation kanske inte funkade så bra, trots allt?).

2008-05-06 @ 12:19:09
Postat av: Jane

Hell yeah! Jag tror på dig!!

2008-05-06 @ 12:29:55
URL: http://felicitastraining.blogspot.com
Postat av: ruth

julia: åh, låter intressant. ska in på din sida och kolla!



Mela: rackans, jag var för en gång skull relativt snabb ned till omklädningrummet. Spana rejält imorrn då styrketräning står på schemat!



Jane: woho, då kan det inte gå fel!

2008-05-06 @ 13:41:09
Postat av: sofy

Mat intravenöst, ha, ha, ha... du är rolig du.



Låter ändå som mestadels kul saker, tror det går galant!



Kram

2008-05-06 @ 14:46:02
URL: http://www.fialuttalej.blogspot.com
Postat av: Puma

Det mottot gäller nog allt i livet! :-)

2008-05-07 @ 12:59:57
URL: http://traningsblog.blogspot.com
Postat av: ruth

sofy: Intravenöst skulle va hurs midigt som helst. Men å andra sidan är slangen ivägen när jag springer, spinnar eller annat i den stilen!

2008-05-07 @ 14:13:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback