Om åtta timmar

Efter en fantastisk helg (som innefattade julklappsjakt med syster, höja insulinnivåerna med Lena, fantastisk träning på gymmet, julkonsert med Laudes och stans bästa sushi) börjar det bli dags att räkna ner timmarna för hemfärd. Vi är sju tappra själar som kämpar det sista på redaktionen. Det är med andra ord ganska lugnt och de enda tangentknattret som hörs är mina egna. Det är fullt på skrivbordet idag, åtskilliga texter ska lämnas innan arbetsdagen är slut. Och då, då går jag på ljuvlig julledighet!

När jag vaknade innan gryningen gnagde något i tankarna. Jag hade en klar förvissning om att det var något viktigt som jag hade glömt. Så kom jag på det. Jag hade inte packat! For upp och vinglade runt innan blodet hade hunnit upp i huvudet. Rafsade ihop en lista och kryssade av allteftersom kläder och prylar hamnade i väskan. Puh, var aningen stressigt ett tag... Tur att jag inte behöver så hemskt mycket under de tre dagarna jag är hemma. Ett par jeans, klänning, ett par tröjor och träningskläder. Jag har lovat syster ett par timmars kvalitetstid i elljusspåret och ska klara av ett vad i gymmet tillsammans med bror. (bänkar jag femtio kilo (med lite assistans) ska han göra djupa knäböj med 150 kilo på axlarna)

Om åtta timmar blir jag upphämtad vid något lämpligt ställe av syster och hennes make. Därefter håller jag alla tummar jag har att trafiken inte är alltför tät och att halkan håller sig på avstånd. Vi räknar med att anlända till  Småland strax före midnatt. Jag längtar något vansinnigt nu! Inte minst att få sova i mammas nystrukna lakan, vakna upp till pappas frukostskrammel i köket, krama om brorsdottern, brottas med bröderna och att bara få fira jul.

Kommentarer
Postat av: Mela

50 kilo i bänk? Hur mycket tar du i bänk egentligen? VIll ha rapport om hur DET gick sen... Men, for now - ha en riktigt, riktigt god jul! Kram!

2008-12-23 @ 17:38:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback