luciamorgon

Alltså, det är något fel på min Wake me up Light! För andra dagen i rad försov jag mig något så gruvligt. Hade kallt räknat med att vakna till ljuvt fågelkvitter och soluppgång klockan 05.17 (här har vi psykologin igen, lättare att stiga upp sjutton över ön femton över) Plirade yrvaket 06.47. Flög ur sängen och försökte komma på hur lång tid jag hade på mig tills pendeln gick. Drog handen genom håret och försökte platta ner de värsta spretorna. Jag har nämligen två virvlar på varsin sida av pannan. Och just i dag, när man inte har tid stack de upp som två horn. Sprang mellan sminkhyllan, köket och garderoben. Satte in linserna samtidigt som jag borstade tänderna, drog på jeansen och bäddade sängen, packade väskan och smetade concealer på lämpliga prickar. Just som jag rusade nerför trapporna vid stationen rullade pendeln in. (Vid dessa tillfällen är jag väldigt tacksam över att ha god kondition!)

I Uppsala strilade regnet genom gryningen. Trodde att jag skulle bli genomvåt, men klarade mig relativt bra ändå. Tack å lov för bra jacka med luva! Vi hann med ett kort redaktionsmöte innan det var dags för årets luciatåg! Restaurangen på bottenplan bjöd på pepparkakor, lussekatter och glögg. Uppsala musikklasser på fantastik sång. Ah, äkta julstämning! Det var med ett stort leende som jag påbörjade dagens uppgifter.

 

Annars har det varit en ganska seg dag. Det märks att jag inte åt som jag skulle igår och att jag missade frukosten idag. (nä, lussefikat är inget bra substitut för fil och musli) Very well. Imorgon är det nya friska tag som gäller! Snart är det fika och jag kommer festa på keso, kanel och äpple- precis som vanligt!

 Kommentarer
Postat av: Mela

Tur att du bäddade sängen. Jag menar, när man nu ska prioritera mellan morgonsysslorna så är det klart att bädda sängen kommer över äta frukost... Eller hur det nu var med det där? :-)Kram!

2008-12-12 @ 15:12:22
Postat av: ruth

mela: Man prioriterar lustigt när hjärnan går i spinn. Tur att man lär sig av sina misstag...

2008-12-15 @ 09:55:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback