muskler i grupp

Ska snart spänsta iväg till Sats igen. Var där en sväng imorse med Sam. Han hälsade med att jag såg en aning sliten ut.  Mja, jo. Det stämde nog, var ganska trött och är man helt naturell i ansiktet syns mörka skiftningar och sömnrester extra väl. Under uppvärmingen berättade han om sina äventyr i Sälen. Jag nickade och avslöjade min stora skräck för skidor och berg. Personligen anser jag det vara idiotiskt att spänna på sig ett par brädlappar och slänga sig handlöst nedför en brant slänt. Kom igen, man sitter för sjutton gubbar fast och kan bara be till högre makter om att inte krascha i närmaste tall... (den observante anar att ovanstående själv varit med om den ytterst traumatiska händelsen) Jag presenterade Sam Smithen. Han gjorde fantastiska miner och gissar att han kommer få svårt att gå imorgon. Well, det kommer i alla fall jag få. Ah, denna underbara smith!

Nu är det snart Muskel gul som gäller!  Cissi ringde häromdagen och frågade om jag ville göra henne sällskap. Klart man inte bangar en sådan sak! Speciellt inte när som jag är novis på styrketräning i grupp.  Här ska det testas gummiband och andra saker jag hört ska förekomma i salen. På Sats hemsida beskriver de passet  som funktionell träning med varierande övningar för hela kroppen. Låter ju kalas! Huvudsaken är att jag bli starkare, snyggare och helt enkelt en bättre människa. Och det, my darlins, det blir man av träning. (Vad jag har för grund till det? Tssss... det har Bror sagt. Och han vet för det allra mesta vad han pratar om)

Imorgon drar jag till Uppsala en sväng. Kan därför bli lite snålt med inlägg från moi. Men lita på att jag tänker läsa era när jag kommer i kontakt med en dator!


Kommentarer
Postat av: Jane

Hahaha! Du är ju så himla rolig! :D Den där tallen verkar ha satt sina spår..

Postat av: Elin

tssss.... lita inte för mkt på bror din ;)
uppsala! Spännande, vad ska du göra där? Säg hej till min bror åt mig ;)

2008-04-14 @ 22:27:07
URL: http://eerdal.blogg.se
Postat av: Nadja

Testade ditt magövningstips igår på gymmet, sjukt jobbit, jag orkade itne många, hihi. Tack för tipset än en gång. Nadja

2008-04-15 @ 10:52:03
URL: http://nadjae.blogg.se/livsstil
Postat av: ruth

Jane: Aww... tackar sötnosen! Tallen knockade mig totalt, är helt säker på att någon buckla finns kvar nånstan i huvudet ;)

Elin: Joho, bror har alltid rätt!

Nadja: Hurra, vad glad jag blir!

2008-04-16 @ 11:42:17
URL: http://ruth.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback