en miss och ett pass

Jag glömde bort mig! En av kollegorna fyller jämt och vid förmiddagsfikat trollades chokladkakor fram. Ljummen, gojsiga och helt perfeka. Alla tankar på att hålla kollisarna på avstånd flaxade iväg som torra löv. Inte förrän jag ätit upp min bit insåg jag vad jag hade gjort, mäktig choklad ingår inte i min detox. Rackans bananer! (eller använd det uttryck som ligger närmast ditt hjärta) Men inser att det inte lönar sig alls att gräma mig. Jag ruskar på axlarna, ser framåt och tar nya tag. (yeaaah)

 

I onsdags fick jag skjuts från Uppsala och hem till stan. Blev upplockad vid Ikea och lämnade cykeln där. Med andra ord; den behövdes hämtas till en mer tillgänglig plats (läs redaktionen) Det är ungefär tre kilometer från min plats till cykelstället. Först funderade jag på att gå, men kom snart på en annan idé. I väskan låg löpardojjorna och träningskläder, klart att jag skulle jogga dit! Dressade snabbt om och gav mig iväg. Lagom tills mina fem uppvärmningssteg var sprungna visade sig solen. I frisk motvind och strålande sol rann kilometerna under mina föter. Jag satsade på snabbdistans och snittade på cirka 4.45 per kilometer. Uppsalas cykelbanor lämpar sig även utmärkt för löparaktiviteter! Cykeln stod kvar och jag trampade med livliga tag tillbaka till redaktionen. studsade upp för trapporna, hämtade väskan, studsade ner igen och ytterligare en trappa nedåt till jobbgymmet. Det blev en genomgång av ryggen med hopprepsspurter mellan seten. Pjuh, snabbt och tungt och effektivt- precis som jag vill ha det.

Nu har jag just ätit lunch, makrill i tomatsås, ett ägg och stor grönsallad. Kompletterade med några nötter för att få i mig lite mer fett. Eftermiddagens jobb väntar och snart, snart är det helg!


Kommentarer
Postat av: JoHo

Men jobbigt med kli, din stackare!! Hoppas att örterna lämnar dig i fred snart! :) Najs att smyga in lite träning sådär mitt i "vardagen" när du ändå var tvungen att hämta cykeln ;)



Förresten, nu har jag inte kollat om du fått några bra boktips.. och såg att du fått böcker från systra di... men jag kom på att om du INTe läst Anna Gavaldas "Tillsammans är man mindre ensam" så tycker jag att du ska läsa den. Jag som gärna läser/lyssnar på kriminalromaner tyckte den var "annorlunda" och jättemysig :)

Postat av: ruth

joHo: Ja, det är grymmans störande! Jag älskar när träningen bara blir av. Ungefär som att vår kaffe/lunchavdelning ligger en trappa upp. Ska kolla upp boken, har hört att filmen ska va superbra. (å alla vet att boken alltid är bättre!)

2008-09-07 @ 20:12:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback