utmaningen går vidare

Jag har blivit utmanad av Marie och då har man inte så mycket val än att anta den! (Jag riskerar att få mina artiklar surt redigerade för en bra stund framöver...)

Regler: Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg. Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa. Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem. Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

Drrrrrrrmmm… här kommer sju saker ni (kanske) inte visste om mig:

1. Att se första Hajen- filmen som sjuåring orsakade så kraftiga trauman att jag fortfarande inte vill simma på djupt vatten.

 2. Jag är gravt beroende av (i rätt ordning) träning, Pepsi max, Facebook och Hemnet.

3. Sörjer att jag inte längre kan göra mig förstådd på Swahili. För att råda bot på det ska jag hoppa på en kvällskurs i vår.

4. Säg en replik ur valfritt Lucky Luke eller Tintin- album och jag vet inte bara från vilket album det är hämtat ifrån, utan vem som sa den och i vilket sammanhang det förekommer i.

5. Jag säger lika ofta ”jag”, som ”vi, trots att jag menar mig själv. Det beror på att jag och min tvilling nästan satt ihop under uppväxten. Det var inte så noga då, låter himla scitzo nu!

6. Skulle jag ta mig något till en öde ö skulle Post- it lappar vara en stark kandidat. En av världens bästa uppfinningar och kan användas till oändligt många saker!

 7. Sätt mig i vilket färdmedel som helst (bil, tåg, buss, flyg, hölass…) och jag somnar som en liten gris efter dryga tjugo minuter. Ett under att jag inte somnar när jag cyklar!

Ok, jag utmanar Jane, Sofy, Terese, Elin, Mami Fia och Lissan.
(Nu får ni se till att komma på riktigt bra grejer!)

Kommentarer
Postat av: Elin

gah... jag vet aldrig vad jag ska skriva i såna utmaningar! Måste ju bli lite roligt... gah, får tänka :P

Postat av: pappa

Haiko mzuri ulisahau kiswahili lakini utajifunza tena mara moja.

2008-11-22 @ 12:20:23
Postat av: ruth

elin: jag väntar fortfarande...pappa: Jag vet, inte alls bra att jag har glömt swahilin. Men håller med om att det är bra att jag ska lära mig igen =)

2008-11-24 @ 14:58:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback