ljusets återkomst

När klockan ringde imorse var det- till min stora förvåning- ljust!  Känns nästan som en född -på - nytt -känsla med skenets återkomst! Märkligt hur mörker påverkar så mycket!  För bara ett par månader sedan hasade solen sig upp efter datorn satts igång jobbet. Det fortsatte vara dunkelt tills ljusresterna sögs ner bakom horisonten strax efter tre. Mungiporna släpades i marken, ögonlocken dunsade mot kindbenen och just när det skulle till att växa ut ficklampor på axlarna vände det. Nu är det nya tider! Trots att växthuseffekten fått kalla fötter och snön ligger, känns våren på gång!
Finallement!

Bara för att ni är ni, slänger jag in en bild. Efter en hård (med modifikation) dag på sjön angjorde vi hamnen. Klättrade upp i peket, lade oss tillrätta bland klyvaren och jagaren och lät solen värma. Som sagt, tänk vad lite solsken kan göra!
image179


Kommentarer
Postat av: Johan

Håller med dig! Ljuset gör en verkligen till en ny människa!
Man borde kankse bo i ett annat land under vintern :)

Postat av: ruth

johan: Ja, absolut!! Har funderat på att bli vinterspanjor eller något i den stilen under de värsta månaderna!

2008-03-26 @ 15:34:30
URL: http://ruth.blogg.se
Postat av: Jane

Ja, visst är det helt UNDERBART med solen och ljuset!! :D Därför tycker jag om vinterns mörker.. Det är en förutsättning för att vi ska kunna ha våra långa, ljusa sommarnätter! :) Jag skulle aldrig vilja byta mot hur det är kring ekvatorn, dag och natt lika långa.. :)

2008-03-26 @ 20:19:31
URL: http://felicitass.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback