"operation utredning" går in i slutfasen

Nä, det blev ingen spinning imorse. Det rosslade ganska bra från luftrörens djupa gömmor, inte så mycket kvar till vilda intervaller och tunga backa. Ville inte heller utsätta Terese (och resten av deltagarna) för allt vad ett astmaanfall innebär. Jag menar, så snyggt är det inte med en blå ansiktsnyans. Istället blev det något så ovanligt som en hemmamorgon! Gjorde gröt, kokade ägg, en gigantisk kopp thé. Bläddrade igenom hela DN, till och med ekonomidelen fick påhälsning. Hade trots minutisiös läsning lagom med tid för spegelsysselsättningar.

Väl på Cityakutens astma och allergimottagning var det dags för sista delen i
"Operation Utredning". Lungfunktion och pricktest stod på to do- listan. Inget utmärkande hade hänt på lungfronten, fortfarande nedsatt funktion. Ingen överraskning. Min vetgirighet hade tentacklerna riktat mot pricktestet. Gjorde det senast som nio-åring och då tålde jag inte det som är begåvat med päls och fjädrar. Nu visar det sig att allergin ändrats en sväng. Är jätteallergisk mot kvalser, häst, fåglar och hund. Till listan har timotej och gråbo blivit tillagt. Katt visade bara en liten, liten prick. (knappt något alls, kan kanske skaffa katt ändå!) Läkaren strök några mediciner, plussade till andra och printade ut receptlistan. Rent krasst blev jag hux flux 784 kronor fattigare på ett par sekunder. Förhoppningsvis ska astman kunna hållas under kontroll nu! (peppar-peppar) Resultatet visar sig förhoppningsvis efter sommaren då det är dags med återbesök.

Annars är jag väldigt glad över att molnen är borta idag! Funderar på att ta lunchen i parken utanför! Allra helst med ett par snygga solglasögon på näsan. Well, äger inga sådana just för tillfället. (pengarna gick ju till medicinerna. Rackans att man måste välja mellan att kunna andas eller vara snygg...) Vem har sagt att man inte kan kisa istället? Hoppas ni får en underbar vårdag!

Kommentarer
Postat av: Jane

Blä för allergier! Men det är ju bra att det finns mediciner som funkar!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback