nostalgier

Två glada överraskningar mötte mig i postlådan igår! Ett tjockt brev från mamma innehållandes en massa bilder på mig och syster som miniatyrer. Jag har, om jag inte redan berättat det, tagit tillbaka uppdraget att göra systers och blivande svågers bröllopshäfte. Som i de allra flesta andra häften tänker jag ha ett uppslag med barnbilder. Kruxet med mig och syster är att jag inte riktigt har koll på vem som är vem... Egentligen spelar det inte så stor roll antar jag. Ser inte jag skillnad lär inte någon annan göra det heller! Det är jättefina foton (minnen, minnen, minnen!!!) och vi ser nästan änglalika ut. Tänk vad skenet kan bedra... Hehe. Kan lägga upp några av de bästa när jag väl får tummen ur och scannar.

Det andra brevet var en kallelse till
lungspecialisten! Trodde det skulle dröja flera månader innan jag fick tid och nu är det om två veckor redan ! Äntligen får jag kanske få reda på varför andningen inte riktigt vill hänga med i svängarna. Stod noterat att jag inte får ta någon medicin 24 timmar innan besöket. Oh man... undrar hur det kommer att gå. Ingen medicin på ett helt dygn lär resultera i tjutande luftrör och väsande andning. Hur ska jag kunna få en effektiv träning utan att kunna andas ordentligt. Äh, det är ju mängder med image189dagar kvar. Hinner säkert fundera ut något bra under tiden.

Snart är det helg, Ut med er i solen och njut ordentligt!
Tänkte själv lyxa till det med GB´s Lakritspuck imorgon! Var en riktig junkie för saltlakrits redan som knodd. Hoppas nu att den är precis lika god som jag minns den! Ah, ljuva nostalgi.










Kommentarer
Postat av: Main & Marcus

Åhh, älskar också lakritspuck, så glad att den är tillbaka :-) det där med fotona är ju jättecharmigt! Vi har redan nu massa bilder på anton och emil där vi inte har en aning om vem som är vem. Har man tvillingar så har man, och då hör den här förvirringen till, haha!
Stor kram från oss!

2008-04-11 @ 16:24:30
Postat av: nadja

Hej! Ja du har rätt, är jag lugn så kommer det nog gå bra, men läskigt är det. Lakritspucken är faktiskt god. jag älskar lakrits det är det bästa jag vet. Så jag ger den god 3 poäng av 5 möjliga. Får se vad du tycker. Ha en underbar dag. Nadja

Postat av: Jane

Åh, jag håller tummarna för dig!!!

2008-04-11 @ 16:53:20
URL: http://felicitastraining.blogspot.com
Postat av: Elin

Haha, jag ska också testa den glassen i helgen!! Ikväll närmare bestämt :D

2008-04-11 @ 17:11:49
URL: http://eerdal.blogg.se
Postat av: ruth

malin och marcus: Man får nog räkna med det när man är tvilling, men tycker inte det spelar så stor roll att veta vem som är vem. Jag menar, nån av lintottarna är ju jag!

Nadja: Klart det är läskigt, men kommer nog gå bra! Ha en underbar kväll, själv!

Jane: tack, vännen!

elin: Berätta hur den smakade!

2008-04-11 @ 20:46:05
URL: http://ruth.blogg.se
Postat av: Trummis

Aah lakritspuck är glädje på en pinne! Precis som man kan se på bilden ovan var dock överdraget mer generöst på den gamla goda tiden :)

Kul sammanträffande men jag upptäckte nyligen av en slump GBs fantastiska nostalgisida på deras webbsajt, kolla in den! www.gb.se. Där kan man se alla glassplanscher sedan 1970 tillsammans med fakta om händelser som inträffade just det året. Många minnen väcks till liv :)

2008-04-12 @ 11:57:16
URL: http://www.trummis.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback