full fart genom helgen

Tog full fart mot helgen i fredags! Inledde med middag hos min vän Lena. Har sett henne som en ganska ny bekantskap, vi träffades första skoldagen i sjuan. (inte alls som andra vänner som man sprang ihop med som treåringar...) När jag räknade efter insåg jag att vi känt varandra i tretton år. Det vill säga lika många år vi var den där skolstarten i högstadiet! Jag var smått nervös över att inte hitta till lägenheten. Vägbeskrivningen var oroväckade lång och jag är inte direkt känd för att gå rätt. Med papperslappen mitt framför näsan och ivirgt spejande efter diverse landmärken började jag färden. Mot alla regler och sunt förnuft tvekade jag inte en enda gång. Första försöket och absolut rätt... Ibland har man tur som en liten blå!
Kvällen blev riktigt, riktigt trevlig. God mat, härliga människor och intressanta samtalsämnen. Ingen dålig start på lediga dagarna.

Under lördagen firade Barkarby Outlet tio år. Tog med Cissi och drog dit! Hittade bland annat ett par kanonfina träningsbrallor a la capri från Nike och coola skor från Lacoste. Väl hemma igen drog jag igång med brödbak. Medan limporna skötte sig själva i ugnen passade jag på med storstädning. Eftersom våren står för dörren, blev det en rejäl omgång med dammtrasor, dammsugare och moppar. Ägnade även några minuter med att slösa kärlek över blommorna. (tror de behöver det ibland. Hur ska de annars veta att jag uppskattar blomknopparna?)

Det blev en oplanerad vilodag på lördagen, men jag hade kört riktigt hårt dagen innan och kände mig smått sliten Däremot blev det ett härligt distanspass på 13 kilometer på söndagsmorgonen. Kom rödrosig och flåsig in genom dörren och klockade av på exakt 65 minuter. (Känner i efterhand att jag kunde ha tagit i mer och ökat farten på vissa sträckor. Fast är på det stora hela relativt nöjd!)
Hann i lagom takt göra mig iordning för kyrkan. Träffade syster yster i receptionen och strålade ihop med resten av gänget uppe på läktaren. Efteråt lunchade vi på Pappas deli, Stora Essingen. Tanken var att vi skulle sitta utomhus men moln, vindar och annat tjafs satte stopp för det. Rackans, årets första utomhuslunch får helt enkelt ske en annan dag. Äh, långbord finomhus för femton personer fungerar det med!

Sammanfattningsvis blev det en grymt bra helg! Synd att vädret inte var på toppenhumör, men det vägde sällskapet upp mycket väl. Nu gäller det att hämta nya krafter för en ny vecka. Och till helgen är det Blogger Boot Camp! (fem dagar kvar!)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback