inomhus-tennis

image119

På juldagens kväll ringde det på dörren. Han från Haga slog sig ner i köket och undrade vad vi hittade på för nåt. Efter glögg och pepparkakor åkte vi - tre syskonen Petersson plus grabben från Haga - till J och hans lägenhet. "Man bör väl flyttat hemifrån innan man blir trettio" sa Bror den yngre. Varför hade J så bråttom, han fyller ju inte förrän i februari!
"Det är helt otroligt" sa bror den äldre i trappuppgången. Otroligt att det finns lägenheter i Virserum där det faktiskt bor folk"

Det börjar bli dags att förklara varför jag har en Wii-bild överst i inlägget. (ja ni har väl undrat?) J hade ett sånt framför tvn. Klart man sett reklamen och vill testa exakt hur roligt det är. Det kändes konstigt i början att slå i tomma luften. Inget motstånd när bollen träffades (eller käglorna slogs ner i bowling och käken krossades i boxning) men visst finns charmen där och man blir rejält varm! Att spela tennis inomhus, det är inte illa. Att jag dessutom slog  bröderna i det allra mesta vi testade, är värt att notera.

Kommentarer
Postat av: Elin

Hmm, var ligger de lägenheterna?

Klart du slog bröderna ;)
Vi spelade det igår, skumt spel :P men roligt. Kramkram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback